3. lokakuuta 2007

Royale without cheese

Kotitekoiset burgerit ovat kunnon herkutteluruokaa, joskaan eivät ihan niin pikaruokaa kuin vaikkapa Mäkkäriltä noudettuna. Viime aikoina muuallakin on kokkailtu samaa herkkua. Loistava sämpyläresepti -jota emme ole vielä ehtineet kokeilemaan- löytyy myös Lakkarahkalta. Sitä pitää kyllä seuraavan kerran kokeilla!

Tällä kertaa kokeilimme kuitenkin hiukan erilaista lähestymistä, ja jauhelihan sijaan käytimme naudan lehtipihvejä täytteenä. Ei huono idea, jos saa käsiinsä varmasti mureaa lihaa. Meillä asia ei ikävä kyllä ollut ihan juuri niin.

Koko hampurilaisen kruunasi kuitenkin Polkkapossun herkullinen hampurilaiskastike. Kerrassaan herkullista! Älkää enää koskaan tehkö hampurilaisianne ilman sitä!

Oliivia's big open BBQ burger royale
4 annosta

4 isoa hampurilaissämpylää
2-3 lehtipihviä
1 annos kuninkaallista hampurilaiskastiketta
herkullisia kurkkuja
salaattia
viipaloitua tomaattia
sipulirenkaita kullanruskeiksi paistettuina
BBQ-kastiketta tai -ketsuppia

Paista ensin sipulirenkaat, sitten pihvit. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Kasaa hampurilainen, ota kaksi käsin kiinni ja nauti!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko laittaa reseptiin mukaan tuon kastikkeen ohjeen, sillä Polkkapossun blogia ei enää ole... Kiitos jo etukäteen :)

oliivia kirjoitti...

Anonyymi, yritetään kaivella ohje jostain ;)
Piti ihan itsekin käydä hämmästelemässä, Polkkis on tosiaan lopettanut polkkaamisen ainakin entisessä osoitteessa. Höh.