otetaan ensin puoli kiloa voita...

-nimeään välimerellisempää ruoka- ja juomakulttuuria

13. tammikuuta 2012

Täällä taas (tänään, ja huomenna jossain muualla)

›
Varovasti tänne koputtelen... onkohan ketään toisessa päässä enää? Eipä mennä (taas) siihen ihmettelyyn että miten tänne ei enää nykyään pos...
11 kommenttia:
12. helmikuuta 2011

melkein-vegaani melkein-lasagne

›
Tässä on yksi niistä ruoista joita kuluneen vuoden aikana on löydetty ja kokkailtu jo moneen kertaan, mutta vasta nyt viime viikolla sain o...
4 kommenttia:
10. helmikuuta 2011

älä tule paha kakku ...fish cakes

›
  Kanavasurffaillessani huomasin vahingossa että Suomessa esitetään Jamien ruokavallankumous -sarjaa, johon siis Jamien Ministry of Food ...
5 kommenttia:
25. marraskuuta 2010

joulu testissä

›
Edellisen postauksen kommentteihin tuli kuin tulikin toive resepteistä joita haluttiin testattavan. Toisin kuin luulitte, kävinkin heti tuum...
1 kommentti:
19. marraskuuta 2010

ruokatorstain joulu

›
Minä olen yksi niitä (joidenkin mielestä raivostuttavia) ihmisiä, joiden mielestä joulun odotusta ei koskaan voi aloittaa liian aikaisin. ...
3 kommenttia:
10. marraskuuta 2010

tuhansia töitä, valvottuja öitä

›
Ruokakuntamme on ollut kolmihenkinen jo kohta puoli vuotta. Melkein yhtä kauan kuin täällä on ollut hiljaista. Ollaan kyllä kokkailtu ja kuv...
5 kommenttia:
17. toukokuuta 2010

riivittyä grillikanaa leivän välissä

›
Taisin lupailla jotain Texas-pihviä tulevaksi, mutta tähän väliin on ihan pakko vielä hehkuttaa tätä kanaleipäkokonaisuutta. Saimme ihanan...
11 kommenttia:
15. toukokuuta 2010

ihanan kirpeät sitruunaneliöt

›
  Ai mikä makeanhimo? On meillä onneksi syöty muutakin kuin donitseja ja sitruunaneliöitä, tulossa on postausta mm. grillipihveistä Texasi...
2 kommenttia:
3. toukokuuta 2010

Mmmm, donuts...

›
   Pidän munkeista, mutta olen kerrassaan surkea munkinpaistaja. Minulla on tapana polttaa ne pinnalta ja jättää keskeltä raaoiksi. Liian ku...
30. huhtikuuta 2010

ulostuloja

›
Hu-huu, onko siellä ketään? Tuskin täällä kukaan enää käy, tosin itseä vartenhan tämä blogi alun perin laitettiinkin pystyyn. Voikeittiö on ...
12 kommenttia:
1. tammikuuta 2010

nimensä veroinen

›
Voikeittiö toivottaa oikein hyvää alkanutta vuotta ja uutta vuosikymmentä kaikille kanssabloggaajille, lukijoille, sukulaisille ja yst...
7 kommenttia:
20. joulukuuta 2009

mistä tuntee joulun?

›
  Joulun rutiinit ja varsinkin joulupöydän "menu" lienee yksi niistä asioista joissa kuvittelee olevan jotain "standardeja...
8 kommenttia:
21. marraskuuta 2009

flaamilainen lihapata

›
Olen viimeksi kuluneiden 12 kuukauden aikana rampannut työni puolesta Belgiassa suhteellisen säännöllisesti ja usein. Kohteena ...
22 kommenttia:
11. lokakuuta 2009

ameriikan ihmemaa

›
Tunnustan. Täysin heräteostoksena tuli hankittua tämä Jamien uusin opus, Jamie's America. Seikkailtuaan Italiassa Jamie on nyt lähtenyt...
10 kommenttia:
10. lokakuuta 2009

rapsakat kuorrutetut kanat, kahdella tyylillä

›
Nyt olisi niin monta herkkua postattavana, ettei oikein tiedä mitä niistä valitsisi. Ängetään nyt sitten samaan postaukseen kaksi herkullist...
›
Etusivu
Näytä internetversio

Ketkä kokkaa?

  • Parempi Puolisko
  • oliivia
Sisällön tarjoaa Blogger.