26. helmikuuta 2007

omituisten otusten kerho

Suolaa&Pippuria -blogin emäntä Jenni haastoi kertomaan kuusi omituisuutta itsestäni. Aika haastavaa, määritellä omituisuuksiaan itse ;) Mutta kokeillaan, Parempi Puolisko antanee taustatukea... Nämä eivät ole missään erityisessä järjestyksessä, mutta taitavat kaikki liittyä enemmän tai vähemmän ruoka-aiheisiin.

1) En osaa keittää perunoita. Ne jäävät aina keskeltä koviksi ja räjähtävät päältä. Siis AINA.

2) Voin syödä oliiveja kerralla koko purkillisen. Riippumatta purkin koosta. En kyllästy oliiveihin varmasti koskaan. Aina kun avaan oliivipurkin, on pakko maistella pari.

3) Pidän tiskaamisesta. Ihan totta! (Sen sijaan inhoan imurointia yli kaiken).

4) Laitan aamupuuron päälle jugurttia, sen sijaan myslin kanssa pitää ehdottomasti olla maitoa.

5) Rakastan ruokakaupoissa "shoppailua". Voisin tutkiskella joka hyllyvälistä löytyviä ihmeellisyyksiä tuntikaupalla. Varsinkin kastike- ja maustetahnahyllyt (ja tietysti oliivit!) ovat kovin kiinnostavia.

6) Homejuustolle olen "altistunut" jo noin 4-vuotiaana (kiitos vanhempieni), seurauksena toisinto kohdasta 2). En ole vielä törmännyt homejuustoon jota en voisi syödä! Onneksi Parempi Puoliskokaan ei vierasta juustoja eikä oliivejakaan.

Haastan puolestani Jennin liemessä, Välispiikin ja Cebicin.

6 kommenttia:

Rosmariini kirjoitti...

Nimimerkkisi tarina taitaa pikkuhiljaa olla selviämässä. :)

Voisin itsekin allekirjoittaa omituisuudet kohdista 1 ja 5. Aina kun kanssashoppailijan silmä välttää, livistän kaupoissa säilyke- ja purkkiosastolle haaveilemaan. Lisäksi minäkin inhoan kotihommista imurointia yli kaiken. Jos pitäisin siivousblogia, niin päivityksiä voisi tulla aika harvakseltaan. :P

oliivia kirjoitti...

niinpä... nimimerkki kertoo paljon. Toinen nimeni voisi olla vaikka Aura tai Brie :)

Loppujen lopuksi aika monilla taitaa olla samantyyppisiä omituisuuksia, jolloin sitä huomaa että ne eivät omituisuuksia olekaan!

Jenni kirjoitti...

Jep, täällä ilmottautuu kanssa yksi imuroinnin vihaaja, sekä kaupoissa haaveilija :D Mies ei voi sietää sitä jos jään tutkiskelemaan hyllyjä, joten teenkin yleensä kaikki kauppareissut yksin, ja saan aikaa kulumaan (varsinkin Herkussa..) aina yli tunnin..

cebic kirjoitti...

Hei!
Tämähän oli suorastaan hauska. Ja olisihan noita juttuja lopulta tulvinut enemmän kuin kuusi. Nyt on vastattu, juttu löytyy blogistani!
Mikään ei ole niin hirveätä kuin tiskaus, yöööh!

Välispiikki kirjoitti...

Termos! Omituisuuteni on kirjattu Kiitos & niiaus!-postauksen kommenttiosioon :-)

Joni ja Jenni kirjoitti...

Ei ollut ihan niin helppo nakki kuin ensin kuvitteli! Jonilta olisi varmaan tullut nasevia mielipiteitä, ehkä se intoutuu kommentoimaan myöhemmin.Jennin 6 omituisuutta täältä!