
Lohitoastit
graavilohta
voimakasta Koskenlaskijaa
purjoa
valkosipulia
Dijon-sinappia / BBQ -kastiketta
persiljaa / yrttejä maun mukaan
Voitele leivät sinapilla tai BBQ-kastikkeella. Nosta pohjakappaleet grilliin, päälle viipaleita juustoa, purjo-valkosipulisilppua, lohiviipaleita ja vielä vähän juustoa. Toinen sinapilla / BBQ-kastikkeella voideltu leipä kanneksi ja grilli kiinni. Jos haluat leivistä ihanan rapeita, voitele ulkopinnat sipauksella voita tai margariinia. Grillaa noin 4 minuuttia, jolloin lohikin kypsyy juuri sopivasti.
Malta jäähdyttää toasteja hetki, ettei suu pala...
Ihanaa iltapalaa oluen tai valkkarin kera!

2 kommenttia:
Ensivisiitillä, googlasin pinaattikeittoa ja päädyin tänne :) Sain viitisen vuotta sitten toastmakerin ja kyllä, niihin tulee ihan hirmuinen himo ja niitä söis aina. Mun suosikkitäyte on mozzarella + tomaatti, ruisleivän välissä ketsuppi ja juusto. Tuo lohihomma täytyy kyllä kokeilla. Ihania herkkuja täällä, pitääpä katsella alusta asti :)
Moi Teija,
kiva että olet löytänyt tänne sattumalta ja toivottavasti löytyy kokeiltavia ruokia!
Meillä kokkaillaan melkein joka päivä, joten koko ajan tulee jotain uutta tännekin.
Pitää kokeilla tuota tomaatti-mozzarellayhdistelmää toastina, on varmasti herkullista!
Lähetä kommentti