
Tällä kertaa kokeilimme kuitenkin hiukan erilaista lähestymistä, ja jauhelihan sijaan käytimme naudan lehtipihvejä täytteenä. Ei huono idea, jos saa käsiinsä varmasti mureaa lihaa. Meillä asia ei ikävä kyllä ollut ihan juuri niin.
Koko hampurilaisen kruunasi kuitenkin Polkkapossun herkullinen hampurilaiskastike. Kerrassaan herkullista! Älkää enää koskaan tehkö hampurilaisianne ilman sitä!
Oliivia's big open BBQ burger royale
4 annosta
4 isoa hampurilaissämpylää
2-3 lehtipihviä
1 annos kuninkaallista hampurilaiskastiketta
herkullisia kurkkuja
salaattia
viipaloitua tomaattia
sipulirenkaita kullanruskeiksi paistettuina
BBQ-kastiketta tai -ketsuppia
Paista ensin sipulirenkaat, sitten pihvit. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Kasaa hampurilainen, ota kaksi käsin kiinni ja nauti!
2 kommenttia:
Voisitko laittaa reseptiin mukaan tuon kastikkeen ohjeen, sillä Polkkapossun blogia ei enää ole... Kiitos jo etukäteen :)
Anonyymi, yritetään kaivella ohje jostain ;)
Piti ihan itsekin käydä hämmästelemässä, Polkkis on tosiaan lopettanut polkkaamisen ainakin entisessä osoitteessa. Höh.
Lähetä kommentti