7. huhtikuuta 2008

ihana elisa (?)

Voikeittiössä on taas ollut hiljaista. Kyllä meillä on syöty ihan useamman kerran päivässä, mutta juuri ennen pääsiäistä kotinetti meni hiljaisen viikon kunniaksi vähintään yhtä hiljaiseksi. Että elossa ollaan mutta verkkoon ei oikein päästä.

Kaikkihan tuntevat Elisan (tai minkä tahansa muunkin teleyhtiön) legendaarisen asiakaspalvelun. Ilmoitettuani viasta arvio oli että yhdestä viiteen arkipäivää menee korjaamiseen. Kolme viikkoa ja viisi puhelinkeskustelua myöhemmin Elisan tekninen asiakastuki onnistui potkimaan alihankinta-asentajiaan persauksille siihen malliin että EHKÄ tänään tai huomenna homma taas toimii. Jos ei toimi tänään, soitan taas. Mikäs sen mukavampaa kun viettää kauniita kevätiltoja hissimuzakkia kuunnellen.
Oi ihana Elisa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaihdoin Elisalta Soneran nettiliittymään talvella. Kovasti haukuttuhan Sonerakin on, mutta on kyllä pakko mainostaa, että asiakaspalvelu on täysin eri planeetalta, eikä vaihto ole harmittanut. Elisalla on vieläkin puoli vuotta vanha hyvitys maksamatta, jonka perään on saanut kysellä.

oliivia kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Tässä kohtaa harmittava takaisku on se, että talossamme on kiinteistöliittymä joten emme yksin voi vaihtaa toimittajaa (joka juuri on vaihdettu Elisaan...)
Harkittiin jo mobiililaajakaistaa, mutta nyt vihdoin yhteys pelaa taas toistaiseksi joten mennään nyt tällä.