23. maaliskuuta 2007

partaäijä laihiksella!

(kuva: Lindahlsmejeri kotisivut)

Ilosanomaa meille voinvälttelijöille: partaäijää saa nyt myös kevytversiona! Testikokemuksia voin kertoa heti kun olen saanut tuotetta käsiini jostain. Rasvaa tuossa uutuudessa on siis vain 3,5% kun alkuperäisessä äijässä sitä on 10%. Jos tällaisia maitotuotteita käyttelee harvoin niin silloinhan tuolla rasvan määrällä ei ole niinkään väliä. Mutta äijästä innostuttua sitä tuntuu hiipivän vähän joka ruokaan, silloin sitä käyttäisi mielellään vähän kevyempää vaihtoehtoa. Puuronkin päällä tämä voisi toimia hillon kaverina aika hyvin...

9 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ooooo, tätähän täytyy alkaa metsästämään! Meilläkin partaäijä kuuluu nykyään jo jääkaapin vakiovarustukseen, varsinkin noiden pienempien pakkauskokojen myötä =)

Polkkapossu kirjoitti...

Erittäin mielenkiintoista. Tosin: partaäijän lumo liittyy minulla ehkä juuri sen rasvaprosenttiin. Mutta pitää kokeilla.

oliivia kirjoitti...

niin, minäkin vähän pelkään että tässä voi joutua pettymään...
mutta on sitä kokeiltava!

S&S kirjoitti...

Nonii, no ompaha tuokin sitten menty raiskaamaan. Voi jeesus teitä "kevyt on terveellistä"-ihmisiä

oliivia kirjoitti...

Niin, meitähän on monenlaisia.
Enpä ole kyllä tuota kevyempää mistään löytänytkään joten kokeilematta on jäänyt.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo ei ole terveellistä, sisältää varmasti paljon E-koodeja. Todennäköisesti myös maistuu muovilta, niin kuin muutkin low fat-tuotteet. En pistäisi ikinä suuhuni moista teollista moskaa! Luonnollinen ravinto on parasta ja terveellistä!

oliivia kirjoitti...

Joo, siitä ollaan kyllä samaa mieltä että luonnollinen ravinto on parasta.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Partaäijän pitää rasvaista olla, mikä järki sen syömisessä muuten olisi?? (Rasvaprosentista johtuvan hyvän maun lisäksi). Järki käteen ihmiset, älkää syökö erikeepperiä.

T: Mancipium

Anonyymi kirjoitti...

Elkäähän nyt viittikö. Kyllä se perinteinen turkkilainen on parasta! Höystettynä kookosöljyllä ja lorauksella kuohukermaa. Kevyttuotteet sietää jättää kauppaan niin jospa joskus sitten tajuavat kemistit olla niitä tekemättä!