
Kuten makaronilaatikkoon, tännekin voi työntää sekaan kaikenlaisia tähteitä ja jämiä; tällä kertaa kaapissa komeili Koskenlaskija viherpippuria -sekaan vaan!
Tonnikala -pastavuoka
6 annosta
n. 400 g pastaa
2 isoa prk paseerattua tomaattia
2 dl ruokakermaa
1 prk kaprista
½ purjo
yrttejä
sitruunapippuria
soijaa
hunajaa
suolaa
2 prk tonnikalaa paloina öljyssä
(juustoa)
Laita pasta kiehumaan. Hienonna purjo, sekoita kastikkeen ainekset kattilassa ja lämmitä hiukan. Kun pasta on kypsää, kokoa kerroksittain vuokaan: pastaa, tonnikalaa, kastiketta (, juustoa) jne. kunnes ainekset on käytetty. Kypsennä 200 -asteisessa uunissa n. 30 min. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua. Säilyy mainiosti seuraavaan päivään, maut tasoittuvat ja paranevat (varsinkin jos on käytetty reilusti kastiketta).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti