
Coleslaw
n. 6 annosta
n. 400g kaalta
2 porkkanaa
1 shalottisipuli
n. 3 rkl rasvatonta majoneesia
1 rkl dijon-sinappia
1 rkl sokeria
2 tl valkoviinietikkaa (käytimme valkoista balsamicoa)
¼ tl suolaa
1/8 tl cayenne-pippuria
Suikaloi kaali (esim. juustohöylällä) ja raasta porkkanat. Viipaloi sipuli niin ohuelti kuin pystyt. Sekoita kaali, porkkana ja sipuli keskenään. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sitten salaatin sekaan. Anna maustua jääkaapissa.
Toimi kyllä herkullisesti burgereiden parina. Cayenne ja dijon toivat mukavaa särmää salaattiin, valkoinen balsamico ja sokeri taas sopivaa makeutta ettei kokonaisuus vetänyt poskia ihan lommolle ;) Toimisi varmasti hyvin myös grillimakkaroiden ja pihvien kyljessä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti