
Tärkeintä on saada hyvää melonia: tähän tietysti käy melkein mikä tahansa kelta- tai oranssilihainen meloni. Meistä nämä cantaloupet ovat kuitenkin useimmiten osoittautuneet parhaan makuisiksi.
Valmistus onnistuu helposti: poista melonista siemenet, leikkaa viipaleiksi ja viipaleista kuori irti. Asettele viipaleet lautaselle ja viipaloi Auraa viereen. Homejuuston vieroksujat voivat jättää juuston pois, meloni on hyvää sellaisenaankin.
3 kommenttia:
Namsk! Auriksen kanssa sopii myös omena, päärynä,viinirypäleet ja joulupiparit (onko ne nyt oikealta nimeltään inkivääripiparit?? Ne ruskeat)
Oi, näyttääpä herkulliselta! Täytyy ehdottomasti kokeilla aura-meloni yhdistelmää aina sen iänikuisen aura-päärynän tai aura-omenan sijaan!
Näiden melonien kanssa kävisi myös ilmakuivattu kinkku tai muu ilmakuivattu liha; silloin se on enemmän alkuruoan tyyppinen annos. Mutta hyvää!
Ja jos minulta kysytään niin auran kanssa käy vaikka vanhat saappaat...
Lähetä kommentti