1. huhtikuuta 2007

avocadotoast

Lisää ristiinkokkailua: avocadosalaatin kumppanina esiintyivät avocado-tomaatti-vuohenjuusto -toastit. Sohvin postauksen lisäksi tuoreella blogikokilla Aishalla oli osuutta asiaan. Herkkuleipiä, joskin melkomoisia rasvapommeja kaikkiaan. No, harvoin syötynä ei mitään väliä!

Avocado-tomaatti-vuohenjuusto -toast
2 toastia

4 viipaletta parasta toastleipää
½ avocado
4 tl pestoa
1 tomaatti
1/4 pötkö vuohenjuustoa (kuorellista, ei "tuorejuustomaista")
½ salottisipuli
oreganoa
mustapippuria

Voitele leipien sisäpinnat pestolla. Aseta alimmaiset viipaleet toastigrilliin tai pannulle, kasaa päälle sisukset viipaleina ja aseta toiset leipäviipaleet kanneksi. Grillaa voileipägrillissä n. 5 minuuttia, tai paista pannulla molemmin puolin (paina päällimmäistä leipää jotta saat kiinteämmän lopputuloksen pannulla).
Nauti ihanan kylmän oluen kanssa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luvattoman herkullista :D Yleensä tulee tehtyä ihan perustoasteja kinkulla ja tomaatilla jne. Hyvä uusi idea!

oliivia kirjoitti...

Meillä tulee toastien väliin kasattua aika lailla mitä kaapissa milloinkin sattuu olemaan. Aurajuusto ja punasipuli on myös hyvä yhdistelmä!
Tuo leipien voitelu pestokastikkeella tekee niistä kyllä ihanan maukkaita, kiitos ideasta!