25. elokuuta 2008

Elokuun haastesatoa

Kesä onkin vierähtänyt sen alkamista odotellessa, ja elokuun postaussaldo näyttää olevan kaikkien aikojen pohjanoteeraus. Ikään kuin selityksen oloisena kommenttina puolusteltakoon, että kaikkien muiden harrastusten lisäksi allekirjoittanut osallistui nuoremman sisaruksensa hääjärjestelyihin aika lailla aktiivisesti, mikä verotti elokuulta aika lailla postailuenergiaa ja -aikaa. Pikkuveli on onnellisesti saatettu nyt avioliiton satamaan, ja vähitellen energiaa alkanee riittää muuhunkin kuin golfaamiseen ja pakastepitsojen lämmittelyyn (ups, tuliko tuo todella paljastettua... ;)).

Edelleenkin luikahdamme kuin koira veräjästä ja omien kokkailujen sijaan saammekin esitellä elokuun ruokahaasteen osallistujakaartin. Tässä riittääkin kokeiltavaa pitkälle syksyyn! Ilahduttavasti mukana on kaiken kaikkiaan 11 osallistujaa, ja joitakin haasteilun ensikertalaisiakin joukkoon mahtuu. Tämän pidemmittä puheitta, mennäänpä itse asiaan. Jännitys tiivistyy, kilpailijat ovat ilmottautumisjärjestyksessä seuraavat:
(pahoittelen kuvien puuttumista, blogger ei halunnut tehdä niiden latauksessa kanssani minkään valtakunnan yhteistyötä)

Ja sitten äänestämään! Äänestysaikaa on 30.8. klo 24.00 saakka! Jännityksen säilyttämiseksi äänestyksen ollessa kesken ei tilannetta pysty katsomaan.


4 kommenttia:

Meri, Helsinki kirjoitti...

Kun tota haastelistaa katsoo, ei voi mitään sille, että tulee kamala NÄLKÄ! Onneksi aamupuuro on juuri hautunut huh.

oliivia kirjoitti...

Sanopa muuli jo muuta! Tässä on se vaikeus että haluaisi tehdä kaikki nuo ruoat hetikaikkimulletännenytkerralla.
Kun nyt satuit mainitsemaan aamupalan, niin meillä puurot vaihdettiin tästä aamusta alkaen smoothieihin: banskua, omenaa, mustikoita, kaurahiutaleita, rasvatonta rahkaa ja jugurttia. Nam. Ja on se uusi lelu (tehosekoitin) aika kiva käyttää, vaikkei Kitchen Aidi olekaan ;)
Pitäneekin postailla paitsi keittiön avoimet ovet, myös tämä uusin krääsähankinta. Muuten, jos löytyy hyviä ja terveellisiä smoothiereseptejä ja -vinkkejä niin meillä ollaan korvat höröllään!

Anonyymi kirjoitti...

Saako kuka vaan äänestää? *mullonnäläkämullonnäläkä*

Krisu

oliivia kirjoitti...

krisuh, TOTTA KAI! Kaikki ovat oikein tervetulleita äänestämään!