
Me bongasimme reseptin siis täältä. Tavoistamme poiketen menimme täysin ohjeen mukaan, ja kylläpä kannatti. Ihanan mehevää, helposti valmistuvaa herkkua!
Tonnikala-bataattivuoka
n. 4 annosta
1 kg perunoita ja bataattia
1 sipuli
oliiviöljyä
suolaa
sitruunapippuria
paprikajauhetta
2 tlk tonnikalaa currykastikkeessa
2 tomaattia
1 prk säilykemangoa
2-3 dl juustoraastetta
Kuori ja lohko perunat, bataatit ja sipuli. Sekoita öljy ja mausteet lohkojen kanssa. Levitä uunipellille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia (okei, näköjään hiukan kuitenkin poikkesimme alkuperäisestä).
Siirrä lohkot uunivuokaan, levitä päälle tonnikala ja lohkotut tomaatit sekä mangopalat. Ripottele päälle juustoraaste ja laita 250-asteiseen uuniin kunnes juusto kuplahtelee ja on saanut kauniin värin.
3 kommenttia:
Mahtava kuva! Täytyy olla hyvääkin.
Kiitos katriina! Itsestä aina tuntuu että näitä laatikkoruokia on ihan mahdoton kuvata hyvin... ja vielä syksyn pimeässä, sisävalaistuksessa haasteellisuus ei kun kasvaa.
Mutta vuoka on tosiaankin hyvää, ja suhteellisen helppotekoistakin.
ollaan tehty tätä jo parikin kertaa ja hyvää on, kyllä! meidän makuun ei tomsku tähän käy, joten sen olemme jättäneet pois.
Lähetä kommentti